Helle Hartung

ANF Mind

Amino Neuro Frekvensterapi (ANF) er en helt ny tilgang til behandling af mental ubalance og smerte i kroppen, uden brug af medicin. Terapien er specialiseret til at behandle den inflammation i kroppen, som er årsag til smerte, ubalance, psykiske og fysiske problemer. ANF Disc virker via MHz og genopbygger kroppens celler, så kommunikationen imellem dem oprettes og dermed optimeres kroppens egne ressourcer til at reparere.

ANF mind discs

Dr. Mikel H-G Hoff har udviklet ANF TherapyBehandlingen tager udgangspunkt i kroppens elektriske system ved at genopbygge de enkelte cellers egne frekvenser, når der er opstået inflammation i nerveender og de derfor ikke sender rigtig frekvens længere. Denne tænkning er højaktuel i forskning indenfori fx. Skizofreni, depression og Parkinson Syndrom.

Sidste nye forskning viser, også at de mentale diagnoser er tæt forbundet med kroppens vitalitet. Særligt er der fokus på hvordan tarmsystemet arbejder –  oplever du oppustethed eller får ondt ved indtagelse af særlige madvarer, træg eller løs afførring, ekstrem træthed eller hovedpine, kan det altsammen være forbundet til en følelse af stress, depression og angst. Altså er kroppens funktionsniveau tæt forbundet med dit velbefindende.

I en ANF behandling undersøger vi din mentale og fysiske tilstand, da den fastholder hjernen og kroppens ubalancer. Vi arbejder samtidig med positiv psykologi og mentalisering, for at udvikle robusthed i nervesystemet. ANF-mind optimerer kroppens kommunikationssystem.

Alle behandlinger følges tæt, for at sikre det bedste resultat.